2009-06-02

S přestupy se roztrhl pytel a ředitelé padají...

Jak to tak vypadá, s mediálními přestupy se roztrhl pytel a ředitelé padají... Třeba dneska přinesl server Aktuálně informaci o odchodu generálního ředitele Václava Kasíka z Českého rozhlasu. "Redakci online deníku Aktuálně.cz tuto informaci v pondělí vpodvečer pod slibem anonymity potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje obeznámené s poměry v Českém rozhlasu," praví řádně zdrojovaná zpráva... O této změně se však čile hovoří už nějakou dobu, Kasíkovo křeslo obsadí Peter Duhan, současný šéf rozhlasové "šestky".
Co se týká komerční sféry, tandem Klíma - John po svém odchodu z Novy už pošilhávají po dalším angažmá. Josef Klíma vyjednává s televizí Z1 a měl by rovnou obsadit pozici šéfa publicistiky. To Radek John také nelítá nízko a zachtělo se mu do politiky. Bude kandidovat v podzimních volbách do Poslanecké sněmovny za Věci veřejné.
TV Barrandov přišla o dalšího manažera. Po odchodu programovvého direktora Přemysla Svory si kufry balí šéf zpravodajství Marek Vraný. S odkazem na jeho vyjádření to napsaly Lidovky. Co nenapsaly, že Vraný odchází také do "zet jedničky".
A aby toho nebylo málo, také lifestylová televize Public ztenčuje své stavy od hlavy. Odchází z ní výkonná ředitelka Renata Pešková. Šuškalo se o tom přitom už několik týdnů.

Žádné komentáře: